families

Families

Ons museum is leuk voor het hele gezin

Wereldmuseum Rotterdam biedt diverse activiteiten aan voor de hele familie. Kom samen naar het museum en ontdek meer van de wereld! 

Het Atelier 
Doe mee met leuke workshops voor jong en oud(ers) in Het Atelier. Op zondag en tijdens schoolvakanties zijn er instapworkshops voor alle leeftijden of families.
 

Superstraat 
Bezoek de interactieve tentoonstelling Superstraat. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Superstraat is open op woensdag en in het weekend. Reserveer vooraf je tickets

Wereldmuseum-Familie-Activiteit

Dierenbingo 
Het is een beestenboel in het Wereldmuseum. Ga je mee op safari? Je krijgt een bingokaart met daarop allemaal dieren. Ontdek de mooiste dieren op jullie route. Tussen het dieren spotten door krijgen jullie spannende opdrachten. Wie heeft als eerste alle dieren op de bingokaart gespot?
Van 4-6 jaar | Op te halen bij de balie.

Wereldmuseum-familie-activiteit

Vakantieprogramma 
In de schoolvakanties hebben we altijd speciale vakantieprogramma's voor kinderen. Het programma tijdens de vakanties wordt tijdig bekend gemaakt op de Zien en Doen pagina. 
 

Thuisactiviteiten
Leuke en leerzame Wereldactiviteiten voor thuis
Het museum is een schatkamer van de menselijke creativiteit. Als je er goed naar kijkt krijg je zin om zelf iets te maken. Doe thuis mee met onze Wereldactiviteiten: maak een liefdesbriefje of een familiehanger. Oefen met het weven van patronen of experimenteer met knipkunst. 

Wereldse-activiteit-voor-thuis