Collage zakelijk

Eventlocatie

Onze drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Het meubilair is naar wens aan te passen in verschillende opstellingen. De metershoge bewerkte plafonds en de Rotterdamse skyline krijg je er gewoon bij. In de Elie van Rijckevorselzaal kun je met een klein gezelschap vergaderen of intiem dineren. De Balzaal, eventueel in combinatie met de Salon, kan gebruikt worden voor congressen, feesten of diners.

Brochures

Ben je op zoek naar een geheel verzorgde culinaire invulling van je event? Bekijk dan onze brochure zaalhuur en arrangementen. In één oogopslag kun je zien wat deze arrangementen inhouden.

Voor optimale leesbaarheid: klik op Fullscreen rechtsonder.

Wat vinden anderen?

“Voor de tweede keer hebben wij met ons bedrijf bij het Wereldmuseum onze End-of-Year party gevierd. We kwamen hier terug omdat het vorig jaar zo goed bevallen was. En ook dit jaar was het weer een groot succes. De aanloop naar de avond toe (het boekingsproces) verliep wederom prettig en professioneel en op de avond zelf liep alles heel soepel. Vriendelijke en alerte bediening tijdens onze walking-dinner en heerlijk eten. Kortom: een aanrader.”

Lees meer reviews over het Wereldmuseum op MeetingReview.

Zalen

balzaal

Balzaal

De ideale zaal met moderne voorzieningen, voor ieder groot event.
Link
Salon Mees

Salon

De kleinere versie van de Balzaal, met uitzicht op de Veerhaven.
Link
Ellie van Rijkevorsel

Elie van Rijckevorselzaal

Karaktervolle ruimte vol historie met uitzicht op de Rotterdamse skyline.
Link