Collage zakelijk

Eventlocatie

Onze drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Het meubilair is naar wens aan te passen in verschillende opstellingen. De metershoge bewerkte plafonds en de Rotterdamse skyline krijg je er gewoon bij. In de Elie van Rijckevorselzaal kun je met een klein gezelschap vergaderen of intiem dineren. De Balzaal, eventueel in combinatie met de Salon, kan gebruikt worden voor congressen, feesten of diners.

Online | Hybride

Kan niet iedereen op locatie aanwezig zijn tijdens een event? Wij maken er een hybride event van met een livestream vanuit de Balzaal of de Salon. Zo kun je al je gasten betrekken bij een productpresentatie of seminar. De Elie van Rijckevorselzaal is uitermate geschikt voor een online event. 

Brochures

Ben je op zoek naar een geheel verzorgde culinaire invulling van je event? Bekijk dan onze brochure zaalhuur en arrangementen. In één oogopslag kun je zien wat deze arrangementen inhouden.

Voor optimale leesbaarheid: klik op Fullscreen rechtsonder.

Wat vinden anderen?

"Erg prettige locatie, zaal en faciliteiten om, Corona proof, een hele dag met de vakgroep te brainstormen en beleid te bepalen".

Lees meer reviews over het Wereldmuseum op MeetingReview.

Zalen

balzaal

Balzaal

De ideale zaal met moderne voorzieningen, voor ieder groot event.
Link
Salon Mees

Salon

De kleinere versie van de Balzaal, met uitzicht op de Veerhaven.
Link
Ellie van Rijkevorsel

Elie van Rijckevorselzaal

Karaktervolle ruimte vol historie met uitzicht op de Rotterdamse skyline.
Link