Toko Superstraat

Aga

Toko in de Superstraat

Aga heeft een paar weken geleden de toko in de Superstraat overgenomen. Ze is erop gebrand de winkel tot een succes te maken! Kom Aga helpen in haar toko! 

Aga leert nieuwe producten kennen

Aga heet voluit Agnieszka. Ze is 33 en heeft wortels in Polen. Enkele jaren geleden kwam ze naar Rotterdam met haar man en twee kinderen. In Rotterdam werd de baby geboren.

De vorige eigenaren van de winkel zeiden dat ze producten uit de héle wereld in de winkel hadden. Ze wisten er ook echt alles over… Sommige van die producten kende Aga helemaal niet: wasabi, duivelsdrek, zoveel verschillende soorten rijst… Ze moet dus snel leren wat voor wereldvoedsel ze eigenlijk in haar winkel heeft! 

Burendag

Speciaal voor Burendag heeft Aga de mensen in de straat om boodschappenlijstjes gevraagd met spullen die zij vaak kopen. Missende producten wil zij natuurlijk opnemen in haar assortiment! Help jij mee zoeken of ze alles heeft? 

Aga’s klanten spreken veel verschillende talen. Aga wil deze graag leren en is aan het oefenen hoe je ‘Hallo’ en ‘Hoe gaat het?’ in de talen van de Superstraat zegt. Jij kan dit ook uitproberen!